Venray is de plek waar kunst, cultuur en natuur samen komen. Hier vind je een breed aanbod aan activiteiten, variërend van openluchtconcerten tot aan exposities. Maar ook historische gebouwen, zoals het oude raadhuis, het nieuwe raadhuis in het oude klooster, de Latijnse school, de Grote Kerk met haar kunstschatten. Het Venrays Museum en op iets meer loopafstand het Odapark met moderne kunst in de natuur zijn een bezoek meer dan waard. Schouwburg Venray en de bioscopen completeren het cultuuraanbod. Ruime parkeerplaatsen en gratis blauwe zones omringen het centrum en maken Venray bereikbaar en toegankelijk. Iedere plek vertelt zijn eigen verhaal en het verhaal van Venray.

Op deze pagina vind je de algemene informatie over cultuur & kunst in Venray. Cultura Venray vertelt je graag meer over alle culturele activiteiten en activiteiten rondom kunst. 

Cultura Venray

Cultuur & kunst

Benieuwd naar de parels van Venray? Hier vind je acht bezienswaardigheden die een bezoekje meer dan waar zijn. Wanneer je op deze bezienswaardigheden klikt, vind je meer informatie. 

Theater en Bioscoop

Ben je in Venray? Breng een bezoek aan ons theater of de bioscoop!

Schouwburg Venray en Luxor Venray hebben beide een prachtig programma met voor ieder wat wils. Een heerlijk uitje in het donker of genieten van een mooie show, dat kan in Venray. 

Meer over het theater en de bioscoop vind je hier

© 2024 - Venray Bloeit
Created by