Odapark Venray

Odapark in Venray is een centrum voor hedendaagse kunst, gelegen in het gelijknamige landschapspark en natuurgebied van 11 hectare. Centraal in het Odapark ligt het 19de-eeuwse Theehuis met een naastgelegen 400m2 tentoonstellingsruimte. Hier presenteren we jaarlijks drie tentoonstellingen met hedendaagse kunst en organiseren we lezingen, workshops en concerten. In het park is een wisselende verzameling kunstwerken van 70 internationale kunstenaars te bezichtigen. Daarnaast organiseert Odapark veelvuldig projecten met kunst in de openbare ruimte, in Noord-Limburg en de Euregio.

Rondleiding Beeldenbos

Iedere eerste zondag van de maand om 14:00 uur is er een rondleiding door het beeldenbos, deze start bij het Odapaviljoen. Tijdens de 1 uur durende rondleiding wordt u langs verschillende beelden in het beeldenbos geleid en wordt u verteld over de historie van deze bijzondere plek. De rondleiding kost €5,- per persoon. 

Rondleiding voor groepen

Wil je een rondleiding volgen met een groep dan kan dit op afspraak van dinsdag t/m zondag. In onderling overleg kan deze rondleiding over de huidige tentoonstelling gaan of juist over het beeldenbos of een combinatie op de interesses van de groep worden afgestemd. De groepsrondleiding duurt minimaal 1 uur, dit kan inclusief vlaai en koffie/thee. Aan de groepsrondleiding op afspraak zijn kosten verbonden en deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers aan de rondleiding. Voor interesse kunt u mailen naar: info@odapark.nl

Bekijk de website Terug naar overzicht
Odapark Venray | Venray
© 2024 - Venray Bloeit
Created by