Huren in Venray

Venray, met haar stadse voorzieningen en dorpskarakter, staat voor fijn wonen voor iedereen. Hier woon je in het groen, dichtbij het centrum met bruisende activiteiten, evenementen en verschillende grote steden om de hoek. Een huurwoning vinden in Venray kan via woningcorporatie Wonen Limburg en Funda. Ook zijn er diverse aanbieders voor ondersteuning op de woningmarkt waarbij je terecht kan met vragen.

Wonen Limburg Funda

Ligging Venray

Venray is een centraal gelegen plek in het Noorden van Limburg. Deze kleine stad met een dorpskarakter is dé uitvalsbasis voor wonen, werken en genieten. Je woont dichtbij het centrum, waar evenementen en activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Venray ligt tussen Nijmegen, Eindhoven en Venlo en daarnaast dichtbij de grens met Duitsland. Woon je in Venray, dan ben je via de A73 en A65 snel in de omliggende grote steden. Ook het openbaar vervoer brengt je binnen mum van tijd in de omliggende steden en de Randstad. Dit maakt Venray ideaal voor forenzen. Waar het in steden vaak ontbreekt aan groen, is dit juist een van de pluspunten van het wonen in Venray. De omgeving is zeer groen en bevat meerdere wandel- en fietsroutes. Daarnaast biedt Venray een groot aanbod aan sportverenigingen voor volwassenen en jongeren.

Sociale huurwoningen en vrije sector

Wil je meer weten over huren in de vrije sector? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Handige websites voor het vinden van een huurwoning, garage of parkeerplaats in Venray zijn:

Rabobank Noord-Limburg

Rabobank Noord-Limburg is onderdeel van Venray Bloeit en besteed veel aandacht aan maatschappelijke projecten in Venray en omgeving. Rabobank Noord-Limburg heeft zich met haar initiatief ‘Samen voor de Gezondste Regio 2025’ aangesloten bij de Gezondste Regio 2025. Doel? Een bijdrage leveren aan initiatieven die wonen, werken en leven in de regio Horst Venray op de korte en lange termijn aangenaam maken.

www.samenvoordegezondsteregio.nl

© 2024 - Venray Bloeit
Created by