In de binnenstad van Venray vind je een heel divers winkelaanbod. Met winkels van grote ketens en bekende merken. Maar ook boetieks met een eigen signatuur. Je vindt er altijd de laatste modetrends in kleding en schoenen en verrassende accessoires. Dit is een lekker compact centrum, waar van alles op loopafstand is te bereiken. Twee sfeervolle pleinen met winkeltjes en horecaterrassen, verbonden door twee autovrije winkelstraten en zijstraatjes. Historische gebouwen, zoals het oude raadhuis, het nieuwe raadhuis in het oude klooster, de Latijnse school, de Grote Kerk met haar kunstschatten. Daarnaast biedt Venray een groot aanbod van speciaalzaken op gebied van hobby, foto/film, huishoudelijke artikelen, verlichting, meubels, bloemen, speelgoed, fietsen, ict, juweliers, opticiens, gehoorwinkels, parfumerieën, drogisterijen – en nog veel meer.

Ook vind je in het centrum een groot aantal dienstverleners. Zo hebben diverse grote banken een vestiging in Venray en er zijn uitzendbureaus en makelaarskantoren gevestigd. Niet voor niets won Venray de titel “Beste Binnenstad”.

Venray Bon
Heb jij een Venray Bon ontvangen of wil je een Venray Bon cadeau geven? Hier vind je meer informatie over inleverpunten.

Reguliere openingstijden winkels

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag, koopavond 09.30 - 21.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Op koopzondag 12.00 - 17.00 uur

Winkelen

© 2023 - Venray Bloeit
Created by