Kopen in Venray

Venray, met haar stadse voorzieningen en dorpskarakter, staat voor fijn wonen voor iedereen. Hier woon je in het groen, dichtbij het centrum met bruisende activiteiten, evenementen en verschillende grote steden om de hoek. Het woningaanbod in Venray is heel divers. Je vindt veel karakteristieke panden, maar er is ook ruimte voor nieuwbouwprojecten of om zelf te bouwen. Wil je graag ondersteuning bij het kopen van een huis of kavel in Venray? Dan kan je terecht bij een van de vele aanbieders in Venray.

Wil je meer weten over het kopen van bestaande bouw in Venray? Dan zijn de volgende websites handig:

www.venrayverkoopt.nl www.funda.nl 

Ligging Venray

Venray is een centraal gelegen plek in het Noorden van Limburg. Deze kleine stad met een dorpskarakter is dé uitvalsbasis voor wonen, werken en genieten. Je woont dichtbij het centrum, waar evenementen en activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Venray ligt tussen Nijmegen, Eindhoven en Venlo en daarnaast dichtbij de grens met Duitsland. Woon je in Venray, dan ben je via de A73 en A65 snel in de omliggende grote steden. Ook het openbaar vervoer brengt je binnen mum van tijd in de omliggende steden en de Randstad. Dit maakt Venray ideaal voor forenzen. Waar het in steden vaak ontbreekt aan groen, is dit juist een van de pluspunten van het wonen in Venray. De omgeving is zeer groen en bevat meerdere wandel- en fietsroutes. Daarnaast biedt Venray een groot aanbod aan sportverenigingen voor volwassenen en jongeren.

Bestaande bouw

In Venray vind je een breed aanbod aan nieuwbouwprojecten. Wil je graag ondersteuning of heb je vragen dan kan je terecht bij een van de vele aanbieders in Venray.

Nieuwbouwprojecten

Een overzicht van de nieuwbouwprojecten en -woningen in Venray vindt u op Funda.nl.
Daarnaast vindt u informatie over nieuwbouwprojecten op:

Aan den Heuvel Castenray, Veulen en Vredepeel

Opnieuw geschiedenis schrijven op het Annapark

Vroeger was dit een belangrijke locatie voor de psychiatrische zorg in Venray en Zuid-Nederland. Tegenwoordig is het een prachtig park waar, met dank aan Renschdael Groep, ruimte komt voor recreatie, zorg en wonen. Lees meer over de plannen voor het Annapark en het nieuwbouwproject.

Het Annapark Wonen op Annahaeghe

Bouwkavels

Informatie over beschikbare kavels, woningen en vergunningen vind je op:

Bouwen in Venray?

Rabobank Noord-Limburg

Rabobank Noord-Limburg is onderdeel van Venray Bloeit en besteed veel aandacht aan maatschappelijke projecten in Venray en omgeving. Rabobank Noord-Limburg heeft zich met haar initiatief ‘Samen voor de Gezondste Regio 2025’ aangesloten bij de Gezondste Regio 2025. Doel? Een bijdrage leveren aan initiatieven die wonen, werken en leven in de regio Horst Venray op de korte en lange termijn aangenaam maken.

www.samenvoordegezondsteregio.nl

Ook kan de Rabobank een grote rol spelen bij het kopen van een huis in de gemeente Venray. Of je nu droomt van je eigen plek of groter wilt wonen. Rabobank vindt het belangrijk dat een hypotheek bij jouw situatie past. Daarom denkt de Rabobank graag met je mee. Wil je weten hoeveel je kunt lenen? Bereken stap voor stap je hypotheek. Dan weet je wat voor jou de mogelijkheden zijn. Of maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met een adviseur.

www.rabobank.nl

© 2024 - Venray Bloeit
Created by