Venray Bloeit is van iedereen en voor iedereen in de gemeente Venray. Venray Bloeit is een samenwerkingsplatform waarin diverse organisaties, bedrijven, instellingen en inwoners samenwerken. De marketing en promotie door Venray Bloeit helpt mensen en organisaties op weg bij de promotie van hun activiteiten in Venray en daarbuiten. Want juist die activiteiten maken Venray aantrekkelijk voor inwoners, bezoekers en ondernemers. Samen maken we Venray!

De organisatie

Stuurgroep

De stuurgroep is samengesteld uit de partners in Venray Bloeit. Zij zijn verantwoordelijk voor visie, strategie en beleid. De leden van de stuurgroep zijn ambassadeurs van Venray Bloeit. Ze openen deuren, en dragen stakeholders aan en zijn in sommige gevallen kartrekker van projecten. De stuurgroep wordt ondersteund door de stichting.

Stichting

De stichting Venray Bloeit legt vooral verbindingen. Ze voert het beleid uit en legt verantwoording af aan de stuurgroep. De stichting organiseert en borgt de communicatie en activiteiten. De stichting ondersteunt de stuurgroep op het gebied van uitvoering. Aanspreekpunt is stichtingsvoorzitter Wim Peeters, hij is bereikbaar per mail.

Stakeholders

Samen met onze stakeholders willen we Venray regionaal op de kaart zetten door actief bij te dragen aan een levendig Venray en onderlinge verbindingen te leggen.

Venray Centraal

Venray Centraal is de ondernemersvereniging van het kernwinkelgebied in Venray. Het doel is het krachtig bundelen, coördineren en/of initiëren van alle (ondernemers)initiatieven om het kernwinkelgebied van Venray aantrekkelijk te houden voor het winkelend publiek. Door gezamenlijk te investeren in bijvoorbeeld promotie, marketing en de aankleding van de openbare ruimte (zoals kerstverlichting), zorgen zij ervoor dat consumenten graag naar de binnenstad komen.

Toeristisch Platform Venray

Het Toeristisch Recreatief Platform Venray is een organisatie van en voor ondernemers in recreatie en toerisme. Het is een bindende en stimulerende organisatie voor de toeristisch recreatieve sector in de gemeente Venray. Het zet zich in voor promotie en marketing van het in de gemeente Venray aanwezige aanbod op gebied van toerisme en recreatie.

Gemeente Venray

De gemeente Venray is bestuurlijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de gemeente. 

Rabobank Noord-Limburg

Rabobank Horst Venray is een financiële dienstverlener die haar coöperatieve kracht graag inzet voor haar klanten en de samenleving.

Suyderland

Suyderland is landelijk actief in winkel- en bedrijfsvastgoedbeleggingen en commerciële projectontwikkeling. De organisatie is goed op de hoogte van de lokale vastgoedmarkt in Venray. Het bedrijf investeert niet alleen in commercieel vastgoed, winkel- en woningportefeuilles maar ook in het maatschappelijk welzijn van gemeente Venray.

Markt

Elke maandag staat van 11.00 tot 16.00 uur een gezellige weekmarkt in het centrum van Venray. Op het Henseniusplein en het Schouwburgplein staan wekelijks zo’n 20 kramen. De marktlieden bieden er de meest uiteenlopende artikelen aan. Van groenten, fruit, kaas, vis en bloemen tot kleding, parfum, sieraden, lederen tassen en ondergoed. En van gereedschap en wenskaarten tot dierenbenodigdheden. Je vindt er alles. Ideaal voor de wekelijkse boodschappen en ook heerlijk om gewoon rond te struinen. Tot maandag!

Leefstijlakkoord Venray

Omwille van de wens voor een vitaal, gezond en duurzaam Venray is er door ruim tachtig organisaties, instellingen, bedrijven, verenigingen en evenementen een Leefstijlakkoord opgesteld.

Kunst & cultuur Venray

Venray heeft met haar vele culturele aanbieders een bloeiend kunst- en cultuurklimaat met een rijk aanbod aan bezienswaardigheden en culturele voorzieningen.

Onderwijs Venray

SPOVenray, het Raayland college en Gilde Opleidingen Venray werken samen aan goed onderwijs in Venray. Samen zorgen zij ervoor dat je in Venray terecht kunt voor basisonderwijs tot en met middelbaar beroepsonderwijs.

Kermissen gemeente Venray

12 keer per jaar is er kermis in de gemeente Venray. Venray Bloeit werkt samen met de kermissen om er elk jaar weer een groot succes van te maken.

© 2024 - Venray Bloeit
Created by