Venray is een kleine stad in het noorden van Limburg. Hier vind je een mooie combinatie van activiteiten en ontspanning. Venray kenmerkt zich door de mooie en vooral veelzijdige natuur en het gezellige centrum. Hier kun je naast winkelen ook heerlijk dineren en genieten van een zonnige terras.

Naast de natuur en het centrum van Venray, vind je hier ook veel geschiedenis. Bezoek bijvoorbeeld eens de Grote Kerk, het Duitse oorlogskerkhof of het Oorlogsmuseum. Venray is een perfecte plek voor een wandel- en of fietsvakantie. Venray kent een wandelkooppuntennetwerk en veel van deze wandelingen leiden je langs hoogtepunten in Venray. Ook wordt in Venray ieder jaar een Meerdaags Wandelevenement georganiseerd. Dit unieke evenement laat je de mooiste plekken in Venray zien.

Heb je behoefte aan ontspanning, rust en gezelligheid? Dan is Venray een fijne plek voor een vakantie in eigen land. Met de centrale ligging ben je binnen een mum van tijd in steden zoals Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven.

Kerkdorpen

© 2021 - Venray Bloeit
Created by