Bouwen in Venray

Fijn wonen voor iedereen. Venray heeft stadse voorzieningen met een dorpskarakter. Woon in het groen dichtbij het centrum met bruisende activiteiten en evenementen en de grotere steden om de hoek.

Zelf bouwen? In Venray kan het. De gemeente Venray biedt in zowel de kern Venray als in de dorpen diverse kavels aan om je droomhuis te realiseren. Beschikbare bouwkavels vind je op de gemeentelijke website www.venrayverkoopt.nl Informeer ernaar bij een van de deelnemers aan de woontafel. Zij kunnen je helpen bij het maken van keuzes, maar bijvoorbeeld ook de bouw begeleiden.

www.venrayverkoopt.nl

Ligging Venray

Venray is een centraal gelegen plek in het Noorden van Limburg. Deze kleine stad met een dorpskarakter is dé uitvalsbasis voor wonen, werken en genieten. Je woont dichtbij het centrum, waar evenementen en activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Venray ligt tussen Nijmegen, Eindhoven en Venlo en daarnaast dichtbij de grens met Duitsland. Woon je in Venray, dan ben je via de A73 en A65 snel in de omliggende grote steden. Ook het openbaar vervoer brengt je binnen mum van tijd in de omliggende steden en de Randstad. Dit maakt Venray ideaal voor forenzen. Waar het in steden vaak ontbreekt aan groen, is dit juist een van de pluspunten van het wonen in Venray. De omgeving is zeer groen en bevat meerdere wandel- en fietsroutes. Daarnaast biedt Venray een groot aanbod aan sportverenigingen voor volwassenen en jongeren.

Julianahof

In het hart van Venray wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Julianahof. Dit nieuwbouwproject zal bestaand uit 8 luxe levensloopbestendige villa's. Uniek aan deze woningen is dat de kopers hun woning geheel naar eigen wens kunnen indelen.

De bouwwerkzaamheden van de eerste woningen zijn in november 2019 gestart en er zijn nog woningen te koop. Wil je meer weten over het wonen op Julianahof? Neem dan even contact op Venterra BV. Contactpersoon: Yvonne Heuvelmans, telefoonnummer: 077-3219140 of per mail: info@venterra.nl. Of bezoek www.venterra.nl 

Omgevingsvergunningen, Bestemmingsplannen

Voor de meest actuele overzichten van omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen kun je terecht op: venray.nl/vergunningen-en-bestemmingsplannen.

Ook handig voor je eigen woonomgeving: overuwbuurt.overheid.nl. Zo weet je snel via app of email wat er in jouw omgeving gaat gebeuren!

Rabobank Noord-Limburg

Rabobank Noord-Limburg is onderdeel van Venray Bloeit en besteed veel aandacht aan maatschappelijke projecten in Venray en omgeving. Rabobank Noord-Limburg heeft zich met haar initiatief ‘Samen voor de Gezondste Regio 2025’ aangesloten bij de Gezondste Regio 2025. Doel? Een bijdrage leveren aan initiatieven die wonen, werken en leven in de regio Horst Venray op de korte en lange termijn aangenaam maken.

www.samenvoordegezondsteregio.nl

© 2022 - Venray Bloeit
Created by