Woonidee Venray

Spanning op de woningbouwmarkt
De woningbouwmarkt is aan het veranderen. Om verschillende redenen worden woningen steeds duurder. Dit terwijl steeds meer eenpersoonshuishoudens, nieuwe Nederlanders en zorgbehoevenden een woning zoeken. Dit zorgt voor spanning op de woningbouwmarkt. De woningbouwmarkt staat dus te springen om nieuwe ideeën en creatieve concepten. Denk jij met ons mee?

Een prijsvraag
De spanning op de woningbouwmarkt vraagt om creativiteit. De gemeente Venray, de samenwerkende bouw- en vastgoedbedrijven in Venray, verenigd in de Woontafel, De Rabo Horst-Venray en Venray Bloeit hebben een prijsvraag georganiseerd waarin jonge ontwerpers en ontwikkelaars worden gevraagd om een nieuw woningtype te ontwikkelen. Een woningtype dat geschikt is voor een eenpersoonshuishouden.

Een woning die past in de huidige tijd

Mocht je mee willen doen aan de prijsvraag, dan gaan we je uiteraard van meer informatie voorzien. Een aantal zaken zijn alvast belangrijk om in je achterhoofd te houden:

  • De woning dient betaalbaar te zijn;
  • Bij de woning is aandacht besteed aan een gezond binnenklimaat;
  • De woning is zo veel als mogelijk energieneutraal;
  • Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met circulariteit van de toegepaste.

Een aantal voorwaarden om mee te doen

Natuurlijk willen we dat zo veel mogelijk van jullie meedoen aan de prijsvraag. We hebben een paar richtlijnen voor deelname opgesteld:

  • Je volgt een opleiding en bent in staat om middels autocad of een vergelijkbaar programma het ontwerp voor de woning technisch uit te tekenen;
  • Je bent in staat om voor het woningontwerp zelf een werkbeschrijving en een stichtingsbegroting op te stellen;
  • Je mag een team hebben dat uit meerdere personen en disciplines bestaat;
  • Je hebt nog geen vast dienstverband;
  • Ben je geboren tussen 1990 en 2002;

Win een mooie prijs

Laat ons weten hoe jouw ideale woon- of bouwconcept eruitziet en maak kans op €1.000,-. De winnaar gaat dus ook in gesprek met professionele partijen om te kijken of het winnende ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd kan worden in Venray!

Doe mee en win!
Schrijf een verklaring waarin je aangeeft te voldoen aan de inschrijvingscriteria. Stuur deze verklaring, inclusief je CV, naar woonidee@venraybloeit.nl . Je kunt je inschrijven tot vrijdag 1 juni om 12.00 uur.

Meer informatie over de prijsvraag en voorwaarden lees je hier.

 

© 2020 - Venray Bloeit
Created by