Kermis Venray

Kermis weer in centrum Venray!

De kermis staat dit jaar weer in het centrum van Venray en vindt plaats van vrijdag 5 augustus t/m woensdag 10 augustus. De attracties staan verspreid over het Henseniusplein, Schouwburgplein, Grote Markt, Raadhuisstraat, Raadhuisplein en voor het gemeentehuis.

Het Gouden Leeuwplein wordt vooralsnog niet in gebruik genomen door kermisattracties.

In verband met twee kermissen in grote steden die tegelijkertijd plaatsvinden en langer duren, staan er in Venray wat minder attracties dan gebruikelijk. Dit gebeurt een keer in de vijf jaar.

De kermis wordt op vrijdag 5 augustus om 15.00 uur geopend. Voorafgaand zal deken Smeets de attracties – die dat willen – inzegenen.

Bewaakte fietsenstalling

In het leegstaande pand waar voorheen de Albert Heijn (Henseniusplein) was gevestigd, wordt een bewaakte fietsenstalling gerealiseerd. De ingang hiervan is te bereiken via het Gouden Leeuwplein. Kosten voor de bewaakte fietsenstalling zijn € 1,- per fiets. De fietsenstalling is elke kermisdag een half uur voor tot één uur na sluiting van de kermis geopend. Buiten deze tijden kunnen fietsen niet worden opgehaald.

Alles over de fietsenstalling en een toelichting op hoe deze te vinden is, vind je hier

Prikkelarme kermis

Zoals gebruikelijk zal op dinsdagmiddag een prikkelarme kermis plaatsvinden van 13.00u tot 14.00u. Dit wordt door de kermisexploitanten gedaan zodat bezoekers die gevoelig zijn voor licht, geluid en/of snelheid, toch de gelegenheid hebben om naar de kermis te komen.

Vuurwerkshow op dinsdag

Op dinsdagavond vindt de vuurwerkshow plaats. Dit is nog niet het einde van de kermis, want op woensdag is de kermis nog de gehele dag geopend en heeft iedereen nog de gelegenheid de kermis te bezoeken.

Terug naar overzicht

Openingstijden

Vrijdag 5 augustus 15:00 - 01:00
Zaterdag 6 augustus 13:00 - 02:00
Zondag 7 augustus 13:00 - 01:00
Maandag 8 augustus 13:00 - 01:00
Dinsdag 9 augustus 13:00 - 01:00
Woensdag 10 augustus 13:00 - 01:00
© 2022 - Venray Bloeit
Created by