Zomer, de tijd van zon, vakantie en vrije tijd! Hoe besteed jij die vrije tijd het liefste? Onze tip? Breng een bezoek aan het bruisende en culinaire centrum van Venray! We hebben speciaal voor jou en je vrienden een aantal hotspots in het centrum bezocht en geven je de beste tips.

 

Koffiebar Knisper

Knisper is de nieuwste aanwinst van Venray en steekt ‘stads’ in met een concept dat draait om bewust lekker eten. Een nieuwe ervaring voor Venraynaren en een perfecte plek om genieten van een goede kop koffie. De mensen bij Knisper zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. 

Een bezoek brengen aan Knisper? Kies er dan eens voor om lekker voor de gevel op het knusse terras te gaan zitten. Je hebt hier een uitstekend uitzicht op de Grotestraat, hét winkelgebied van Venray, en rond het middaguur zit je hier lekker in het zonnetje. 

Onze tip van de kaart en echt Knisper beleven? Kies dan eens de kombucha. Deze frisdrank op basis van gefermenteerde thee is een gezonde en verkoelende dorstlesser die je écht eens geproefd moet hebben. Voor een lekkere lunch zouden wij kiezen voor de dagsoep. Wie weet tref je de pompoen-curry soep!

PRO TIP: Op een warme dag is het écht genieten van een Frozen Yoghurt. Deze verkoelende snack is licht, fris en de fruittopping maakt het een échte traktatie! 

BRL - Bij Roel Linssen

Uitzonderlijk genieten, dat doe je bij BRL. Hier bereidt Chef Roel Linssen samen met zijn team de mooiste culinaire gerechten. Het hele team, van keukenbrigade tot afwashulp, zorgen voor een unieke ervaring. Niets wordt aan het toeval overgelaten. 

Laat je bij BRL eens verrassen door het ‘verrassingsmenu’. Niet weten wat je krijgt, maakt een bezoek aan BRL een échte beleving. De mooiste gerechten worden op prachtig servies geserveerd en vergezeld door heerlijke, bijpassende wijnen. Houd je niet van verrassingen, of geen liefhebber van sommige ingrediënten? Geef het dan aan bij de gastheer of -vrouw. Niets is hun te gek. 

Vraag bij het reserveren naar een plek op het terras. Het terras bevindt zich aan de achterzijde en ligt verscholen. Hier zit je heerlijk rustig en waan je je letterlijk in een tropisch oord. Onder het genot van een wijnarrangement maak je je avond compleet. Het team weet de wijnen perfect aan te laten sluiten op het diner en verrast je met wijntjes van unieke wijnhuizen. 

PRO TIP: Trek voor BRL de hele avond uit! Je kan kiezen tussen een verschillend aantal gangen, maar een ding is zeker: honger zul je niet meer hebben. Je gaat gegarandeerd met een volle buik naar huis. 

Gastrobar TOF

Tot in de late uurtjes genieten van een goed wijntje of lekkere cocktail? Gezelligheid onder het genot van een diner of juist een borrelhapje? Dan ben je bij Gastrobar Tof aan het juiste adres. Ze weten te verrassen met een menu dat is geïnspireerd op de moderne en Aziatische keuken. 

Overdag zit je hier heerlijk voor een fijne lunch, ’s avonds sluit je aan voor een sfeervol diner en na het diner verandert het restaurant in een gezellige kroeg waar je tot de late uurtjes kan borrelen. 

Buiten zitten is bij Tof écht genieten omdat je hier op een centrale en gezellige plek zit. Het terras rijkt tot de overkant van de straat en door de speelse inrichting is ieder bezoek weer anders.  

PRO TIP: Tijdens de kermis veranderd tof in een grote feeststraat. Van begin tot het einde is het dansen, feesten en gezelligheid. Hier moet je zijn voor een gezellige middag en avond kermisplezier.

© 2024 - Venray Bloeit
Created by