Red Box Sessions

Red Box Sessions

Zaterdag 3 juni 2023
  • Schouwburg Venray - Bolzaal
  • Schouwburgplein 1
  • 5801 BV
  • Venray

Een avond genieten van lokaal talent op het rockpodium in Schouwburg Venray

Lokaal talent verdient een mooi podium. Jonge muzikanten, met Venray als gemeenschappelijke deler, zullen op zaterdag 3 juni het rockpodium betreden. Een groot aantal van deze artiesten komt uit de muzikale kweekvijver van het bandcoachingprogramma van A.W.Music in Venray. Ervaar het festivalgevoel met dit spetterende programma vol eigen muziek en stomende covers.

Deadline Jonge, geschoolde en gedreven muzikanten die er keihard tegenaan gaan. Ze rocken "as de neete", zoals ze dat in het Venrays zeggen. Rock & Metal is hun genre en ze brengen stevige covers van Volbeat, Metallica, Foo Figthers en anderen.

We are the Message We Are The Message is een formatie uit Venray, opgericht in 2017. Het doel van de band is om kick-ass covers te maken van inspirerende artiesten uit de (hard) rockscène. Een knallende en zeer energieke show met bekende covers van onder andere Foo Fighters, Kings of Leon, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys.

Blue or Green Blue or Green uit Vierlingsbeek is een jongerenband, bestaande uit Martijn en Tim Vernooij, Milan van Baaren, Jonah Itang en Freek Reijnders, die al een paar jaar optreedt. Sinds een paar maanden zijn de bandleden ook druk bezig met hun eigen repertoire. Hun stijl zou je Indierock kunnen noemen.

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by