Paasdiner - Parkhotel Horst

Paasdiner - Parkhotel Horst

Zondag 9 april 2023 t/m Maandag 10 april 2023
  • Parkhotel Horst
  • Tienrayseweg 2
  • 5961 NL
  • Horst

Op zoek naar een geschikte locatie om tijdens Pasen samen met uw gezelschap heerlijk te dineren? Kom dan naar Parkhotel Horst! Wij kijken er al naar uit om dit jaar de Paasdagen met u te door te brengen!

Geniet samen van een heerlijk 3-gangendiner in ons gezellig ingerichte restaurant. Bij dit feestelijke Paasdiner doet zich de uitgelezen mogelijkheid voor om heel ontspannen bij te praten, te lachen en van het lekkere eten en op eerste paasdag van de live muziek te genieten. Onze koks hebben voor u een overheerlijk menu samengesteld, met verrassende gerechten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er passende wijnen voor u klaarstaan, zodat u indien gewenst, kunt genieten van een heerlijke wijn en spijs combinatie. Kortom, laat u volledig in de watten leggen en beleef samen een bijzondere Pasen bij Parkhotel Horst. Op eerste Paasdag wordt u extra verwend in ons restaurant. Dan kunt u namelijk genieten van de live muziek die wij voor u georganiseerd hebben. Hierdoor geniet u niet alleen van een verrassend diner, maar heeft ook u alle gelegenheid om te dansen, te genieten van de muziek en om de gezellige sfeer in u op te nemen.

U bent van harte welkom vanaf 17:00 uur. Prijzen 1e Paasdag serveren wij een 3-gangendiner met live muziek à € 35,00 p.p. 2e Paasdag serveren wij een 3-gangendiner zonder live muziek à € 35,00 p.p.

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by