Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 7 januari 2023
  • Schouwburg
  • Venray
  • www.schouwburgvenray.nl

Het Nieuwjaarsorkest opent 2023 met diverse muziekstijlen. En wel in de prachtige Schouwburg Venray! Een vleugje Wenen met de meest bekende walsen van Johann Strauss, Böhmische polka’s en marsen zoals bekend van het orkest van Ernst Mosch, hits van die Fegerländer en evergreens van o.a. Frank Sinatra, Whitney Houston en Abba. Het concert wordt ondersteund met levensgrote diabeelden en clips, direct achter het orkest bestaande uit 30 muzikanten plus een zanger en zangeres. Het geheel staat onder leiding van dirigent Bart Ketelaars (31) uit Blerick. De muzikanten zijn tevens actief bij de blaasorkesten Judaska en Böhmische Freunde en vormen samen een XXL-orkest. De presentatie is in handen van Ruud van Didden en Renée Ketelaars.

Het Nieuwjaarsconcert start om 20.00 uur en bestaat uit twee delen van zestig minuten, onderbroken door een pauze. Na afloop kunt u in de foyer genieten van een afterparty met muziek van Mister Dixieland: evergreens en dixie. Optioneel kunt u om 18.00 uur deelnemen aan het driegangen galadiner, met keuze uit diverse menu’s. Het totaalprogramma van galadiner, nieuwjaarsconcert en afterparty luistert naar de naam Nieuwjaarsgala XXL.

Kaartjes kunt u bestellen via Ruud van Didden, e-mail rvdidden@planet.nl of via de website van Schouwburg Venray: www.schouwburgvenray.nl Stuur ons uw mailadres en u ontvangt het digitale magazine over dit Nieuwjaarsgala XXL, boordevol info.

Meer informatie Terug naar overzicht
© 2022 - Venray Bloeit
Created by