Karin Giphart te gast in de bibliotheek van Venray

Karin Giphart te gast in de bibliotheek van Venray

Vrijdag 28 juni 2024

Karin Giphart: Simpele Taal

28 juni 2024 om 19:30 uur is Karin Giphart te gast in de bibliotheek in Venray en op 29 juni 2024 om 10:00 uur in de bibliotheek in Horst aan de Maas. In een lezing over laaggeletterdheid neemt ze je mee in haar ervaringen.

2,5 miljoen mensen in Nederland is Laaggeletterd! Meer dan de helft hiervan is Nederlander! Ruim 23% van de huidige 15 jarige, zal opgroeien als functioneel laaggeletterd. Karin Giphart is een ervaren en bevlogen spreker. Met humor en muziek weet ze actuele maatschappelijke kwesties aan te kaarten, voor jong en oud, zonder dat het belerend wordt. Ze zet zich al jaren in om mensen aan het lezen en schrijven te krijgen. Hoe voelt het om op te groeien zonder een goeie beheersing van de taal? Wat doet het met je als je niet mee kunt in de digitale wereld? Wat voor impact heeft het als je niet deel kunt nemen aan sociale groepen op whatsapp?

Karin heeft gewerkt met veel ervaringsdeskundigen en weet daarom als geen ander hoe het voelt en maakt dit op een leuke manier bespreekbaar. In deze lezing ontdekken we waarom jij waarschijnlijk een laaggeletterde in jouw omgeving hebt en hoe jij misschien de hulp kunt bieden die nodig is.

GRATIS tickets verkrijgbaar via de website van www.BiblioNu.nl

Terug naar overzicht
© 2024 - Venray Bloeit
Created by