Herrie op de Hei

Herrie op de Hei

Zondag 21 juli 2024
  • Schouwburg- en Henseniusplein
  • Schouwburgplein 1
  • 5801 BV
  • Venray
  • 0613478500
  • herrieopdehei@dcheide.nl

Zondag 21 Juli gaan we de derde editie van Herrie op de Hei beleven. Het gaat weer een mooie, luisterrijke en gezellige middag worden. De BoemBoxBand, Atelier Jerusalem, Rohan en andere artiesten zijn al flink aan het oefenen. En dit jaar hebben we feestband FEZZ kunnen ompraten om enkele muzikanten te ondersteunen op het podium. FEZZ is jarenlang de huisband geweest van FUNPOP.

Maar er is meer dan alleen muziek op deze middag. Pantomime groep BONJOUR en poppenspeler Herman zorgen voor leuke afwisselingen. En wat dacht je van onze ballonenclown MARIO en natuurlijk een groot springkussen voor de kleintjes.

Nieuw dit jaar is dat we in De Schól een kleine expositie hebben opgesteld met kunstwerken van deelnemers van Dichterbij, Kunstwerkplaats en nog enkele verrassingen. Ook hier laten mensen met een hulpvraag zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Verder staan de vrijwilligers van De Schól weer klaar om jullie te voorzien van een verfrissend drankje en zorgt MENSZAMEN voor de inwendige mens.

Als klap op de vuurpijl hebben we dit jaar GEA ZANDINK weten te strikken om dit alles samen met Peter te presenteren. GEA is het afgelopen jaar de duo presentatrice geweest van Paul de Leeuw in het tv programma KNOOP&DELEEUW.

Deze gezellige middag is weer geheel gratis. We beginnen omstreeks 14.00. Alles is weer onder een mooie parachute en als we het zonnetje mee hebben gaan we een fantastische middag beleven. Dit alles is ook weer mogelijk gemaakt dankzij o.a. de ‘Vrienden van…….HERRIE OP DE HEI’.

Terug naar overzicht
© 2024 - Venray Bloeit
Created by