Aspergefestijn - Parkhotel Horst

Aspergefestijn - Parkhotel Horst

Zaterdag 22 april 2023
  • Parkhotel Horst
  • Tienrayseweg 2
  • 5961 NL
  • Horst

Ook dit jaar organiseert Parkhotel Horst weer het Aspergefestijn; een feestelijk avond vol heerlijke gerechten, muziek en een hoop gezelligheid. Zo trappen ze het aspergeseizoen, zoals ieder jaar, op een onvergetelijke manier af. Een ideale avond uit samen met vrienden of familie, waarbij u smaakpapillen geprikkeld worden terwijl u geniet van een gezellige ambiance met live muziek. U wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat u verwennen door de keukenbrigade en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kunt u genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer. Kortom, het Aspergefestijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven! U bent vanaf 19:00 uur welkom en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is inbegrepen. Tickets kosten €89,50 p.p. en zijn online verkrijgbaar (+2,67 servicekosten p.p.) of via die collega’s van de receptie in het hotel. Kijk voor meer informatie op de website van Parkhotel Horst.

Nadat u met uw gezelschap genoten heeft van de lekkere gerechten, de wijnen en misschien zelf eens dansje heeft gedaan, wilt u natuurlijk niet meer naar huis rijden. Speciaal daarvoor hebben ze bij Parkhotel Horst een arrangement samengesteld, zodat van uw avondje uit een compleet verzorgd nachtje weg kan maken. Wanneer u voor het Aspergefestijn arrangement kiest krijgt u een overnachting inclusief ontbijt en tickets voor het Aspergefestijn. De prijs voor dit 2-daags Aspergefestijn arrangement is € 154.50 p.p. U kunt zelf kiezen of u één of twee nachten wenst te verblijven. Maar als u ook nog van onze prachtige omgeving wilt genieten, is een extra nachtje wel erg handig. En wist u dat een extra nacht inclusief ontbijt slechts € 35,- p.p. meer kost?

Neem contact op via 077 397 6000 of via info@parkhotelhorst.nl en vraag naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd weekend!

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by