Workshop Positief Opvoeden

Workshop Positief Opvoeden

Dinsdag 12 september 2023
  • Bibliotheek Venray
  • Merseloseweg 59
  • 5801 CC
  • Venray

Workshop Positief Opvoeden voor ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wil jij ook graag Positief Opvoeden maar lukt dit niet altijd? Ben je vaak aan het mopperen? Zeg je vaak nee tegen je kind? En zie je dat eigenlijk graag anders? Kom dan naar de Workshop Positief Opvoeden.

Door positief op te voeden bied je een positieve en veilige plek voor je kind om op te groeien. Hierdoor vergroot het zelfbeeld en zelfvertrouwen van je kind en ontwikkelt je kind zich beter. Maar ook jij als ouder zal door het positief opvoeden merken dat het opvoeden leuker, makkelijker en met minder strijd zal verlopen.

Wat kun je verwachten? Karlien Verdijk en Monique Engelen, experts in Positief Opvoeden en weerbaarheid van Bureau in Beeld, laten jou als ouder in een workshop van 1 uur kennismaken met de basisprincipes van Positief Opvoeden en zullen tips geven over opvoeden die passen bij verschillend leeftijdsfases (0-12 jaar).

In de workshop is plek voor maximaal 12 personen. VOL = VOL.

Data en tijden

De workshop wordt aangeboden op 9 mei, 27 juni en 12 september 2023 in de Bibliotheek Venray. Het betreft dezelfde workshop. Meld je dus aan voor jouw datum naar keuze.

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by