Wijnfestijn 2023 Najaarseditie

Wijnfestijn 2023 Najaarseditie

Zondag 24 september 2023
  • Kapel van het Sint Jozefklooster
  • Eindstraat 18
  • 5801CR
  • Venray

Op zondag 24 september organiseert Bottlezz de najaarseditie van het Wijnfestijn.

Deze grote najaarsproeverij vindt plaats in de kapel van het Sint Jozef Klooster tussen 14.00-18.00 uur. De najaarseditie van het Wijnfestijn is een evenement dat de liefhebber van goede wijnen en gezelligheid zeker niet mag missen.

Dit bijzondere evenement vindt plaats in de historische kapel van het voormalige Sint Jozefklooster, een unieke locatie die speciaal voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot een bruisend wijnparadijs. Diverse leveranciers van ons zullen aanwezig zijn om hun beste wijnen te presenteren en dit betekent dat je van meer dan 80 wijnen slokjes kunt proeven. Maar dat is niet alles!

Er is een wijnterras met fijne achtergrondmuziek waar je je tegoed kunt doen aan heerlijke hapjes van het Hapjes Atelier (2 hapjes inbegrepen bij de prijs). Of proef diverse kaasjes van de Kaaskenner en match deze met onze heerlijke wijnen. Naast de vele proefstandjes zal er ook een wijnbar zijn, waar je een kleine selectie van de geproefde wijnen ook op glas kunt drinken (tegen betaling), maar waar je ook iets fris of zelfs een biertje kunt bestellen.

Een Wijnfestijn waar je bij aanwezig wilt zijn!

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by