Meerdaags Wandelevenement Venray

Meerdaags Wandelevenement Venray

Vrijdag 31 mei 2024 t/m Zondag 2 juni 2024
  • Schouwburgplein
  • Schouwburgplein 1
  • 5801 BV
  • Venray

Je bent toch ook van de partij op het eerste lustrum van het Meerdaags Wandelevenement Venray?

Je kunt bij ons 1, 2 of zelfs 3 dagen wandelen en je hebt de keuze uit maar liefst 6 afstanden en op zondag zelfs 7. Wil je op de wandeldag nog je afstand wijzigen of zelfs tijdens de wandeling besluiten om meer of minder te gaan lopen, dan is dit mogelijk. Een, twee of zelfs drie dagen lang natuurschoon en cultuurhistorie te voet ontdekken? Ervaar de veelzijdige natuur van dichtbij. Venray en omgeving zijn heel afwisselend, met mooie groene landschappen.

Het landschap van Venray is bijzonder en typerend te noemen. Geen enkele kilometer is hetzelfde tijdens een wandeling in Venray. Aan het begin van de 20e eeuw werden grote stukken van de woeste Peel ontgonnen ten behoeve van de land- en bosbouw. Vandaag de dag is Venray, naast een agrarische gemeente, ook een van de bosrijkste gemeenten van Nederland. De Maas en de uitloop van de stuifduinen begrenzen de gemeente aan de oostzijde.

Wandelen doe je in Venray!
Sinds 2018 bestaat het Meerdaags Wandelevenement Venray. Tijdens dit evenement in het eerste weekend van juni wandel je door Venray en loop je langs de kerkdorpen. Tijdens de wandelingen is het mogelijk de veelzijdigheid van Venray te ervaren door de verschillende routes. Wandel je met ons mee? De eerstvolgende editie, tevens ons eerste lustrum, vindt plaats op 31 mei – 1 en 2 juni 2024.

Samengevat: we zijn zeer flexibel en vormen een prima training voor bijvoorbeeld de Nijmeegse 4Daagse of een ander wandelevenement.

Schrijf je nu in!
Schrijf je nu in via https://wandelevenementvenray.nl/inschrijven/ en laat je verrassen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want de inschrijfbedragen blijven gelijk aan die van het vorig jaar.

Kinderen t/m 12 jaar kunnen zelfs gratis deelnemen aan de 5 km op zondag 2 juni.

Terug naar overzicht
© 2024 - Venray Bloeit
Created by