Meerdaags Wandelevenement Venray

Meerdaags Wandelevenement Venray

Vrijdag 2 juni 2023 t/m Zondag 4 juni 2023
  • Schouwburgplein
  • 5801 BV
  • Venray

Een, twee of zelfs drie dagen lang natuurschoon en cultuurhistorie te voet ontdekken? Wandelen doe je in Venray! In de gemeente Venray komen kunst, cultuur en natuur samen. Het is prima recreƫren in het centrum en in de omliggende kerkdorpen waar een rijke geschiedenis en diversiteit aan landschappen wandelend zijn te bewonderen.

Sinds 2018 bestaat het Meerdaags Wandelevenement Venray. Tijdens dit evenement in het eerste weekend van juni wandel je door Venray en loop je langs de kerkdorpen. Tijdens de wandelingen is de veelzijdigheid van Venray goed te beleven via de verschillende routes. Wandel je met ons mee om te genieten van de open lucht en de mooie afwisselende natuur?! De eerstvolgende editie vindt plaats van 2 juni tot en met 4 juni 2023.

Elke deelnemer bepaalt zelf de dag of dagen om te wandelen, vrijdag, zaterdag en/of zondag. Dus 1, 2 of 3 dagen. Elke dag heb je de keuze uit 6 afstanden en op zondag zelfs 7 afstanden. Elke dag bepaal je zelf de afstand. Dus voor ieder wat wils! Alleen de routes liggen vast en beginnen en eindigen in het centrum van Venray.

Kijk voor alle informatie en aanmelden op www.wandelevenementvenray.nl

Terug naar overzicht
© 2023 - Venray Bloeit
Created by