Wandel en geniet!

In het weekend 2 t/m 4 oktober kun je weer deelnemen aan het Meerdaags Wandelevenement Venray of heerlijk genieten van culinaire hapjes tijdens het foodtruck festival Hensenius Hapt!

Meerdaags Wandelevenement Venray
Alle beginnende, getrainde en ervaren wandelaars opgelet! Ook dit jaar vindt het Meerdaags Wandelevenement Venray weer plaats. Door het daverende succes van voorgaande jaren vindt in het weekend van 2 t/m 4 oktober 2020 de derde editie van dit sportieve evenement plaats.

Jij wandelt toch ook mee?

Bepaal je eigen afstand
Het Meerdaags Wandelevenement Venray kent deze verplaatste editie maar drie afstanden van 10,20 en 30 kilometer. Als deelnemer kun je zelf bepalen hoeveel dagen je loopt én welke afstand je per dag loopt. Je kan bijvoorbeeld kiezen om één dag 10 kilometer te lopen en de volgende dag 30 kilometer.  Omdat het wandelevenement eenmalig van juni naar oktober is verplaatst zijn de langere afstanden geschrapt.  

Op zondag 4 oktober bestaat er ook de mogelijkheid om 5 km te wandelen. Deze afstand is uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen.

Hensenius Hapt!
Culinaire genieters kunnen dit jaar genieten van Hensenius Hapt op het Henseniusplein. Geniet van 2 t/m 4 oktober van heerlijke Venrayse culinaire verrassingen.

Schrijf je in

Deze editie is deelname alleen mogelijk via voorinschrijving. Op de dag zelf ter plekke inschrijven is dit jaar dus NIET mogelijk.

Ga voor meer informatie naar de website:

Het Meerdaags Wandelevenement

© 2020 - Venray Bloeit
Created by