We leven in een bijzondere en heftige periode. Het is een onzekere en moeilijke tijd voor ondernemers in Venray. Om de ondernemers te helpen om deze periode goed door te komen, hebben Venray Bloeit, Van den Munckhof Print & Media en enkele andere partijen de campagne Support Your Locals Venray gestart. Er vallen verschillende initiatieven onder deze campagne. Van den Munckhof zet hiervoor het nieuwsblad Peel en Maas, haar website www.peelenmaasvenray.nl, Peel en Maas TV en de social mediakanalen van Peel en Maas in. Ondernemers uit Venray kunnen onder de noemer Support Your Locals Venray tegen een gereduceerd tarief adverteren in Peel en Maas en krijgen gratis exposure op de andere kanalen. Via deze site en de socialmediakanalen van Venray Bloeit kunnen met leuke acties Venraybonnen worden gewonnen.

Deze pagina is ook een manier om de ondernemers in Venray een podium te bieden. En het is vooral ook gewoon super handig voor iedereen in Venray en omgeving! Je vindt hier een overzicht van bedrijven in Venray. Wanneer je op een van de bedrijven klikt, kom je op hun webshop, thuisbezorgservice of een ander initiatief terecht. Daar kun je hun producten of diensten afnemen. Handig toch? Support de lokale ondernemers, samen komen we door deze pittige tijd heen!

#supportyourlocalsvenray

Support Your Locals

Ook op deze pagina?

Wil je met jouw organisatie ook op deze pagina staan? Vul dan onderstaand formulier in. Je kunt ook mailen naar info@venraybloeit.nl met onderstaande gegevens:

  • Naam organisatie
  • Logo organisatie (groot formaat, jpg of svg)
  • Een hyperlink naar de webshop, thuisbezorgservice of pagina op je website waar je uitlegt hoe jouw organisatie in deze tijd handelt.

Bedrijfsnaam
© 2021 - Venray Bloeit
Created by