Hij is weer in het land, Sinterklaas. Zondag 13 november  ontvingen we hem met een mooie intocht in Venray. Sinterklaas heeft ook weer een fijn ‘thuis’ in Venray. Je kunt zijn slaapkamer bekijken in de etalage van de Rabobank. De komende weken zijn Sinterklaas en zijn pieten op de zaterdagen geregeld in het centrum van Venray te vinden. Op de koopzondag, 27 november, zijn er in het centrum en in de gemeentetuin verschillende pietenactiviteiten, dans, spel, zang en nog veel meer, voor kinderen. Natuurlijk is er dan ook de gelegenheid om Sinterklaas te ontmoeten, want hij loopt daar ook gezellig rond.  

Sinterklaas in het centrum op 27 november

Tijdens de traditionele koopzondag, 27 november, is het jaarlijkse treffen met de Sint en zijn pieten. Er zijn dan in het centrum én de gemeentetuin verschillende pietenactiviteiten, zoals dans, spel, zang en nog veel meer, voor kinderen. Er is dan ook gelegenheid om Sinterklaas te zien, want die doet gezellig mee. 

De agenda van de Sint en Pieten

Vorig jaar waren er voor het eerst activiteiten in de gemeentetuin en dat is zowel Sinterklaas als de kinderen in Venray goed bevallen. Dit jaar koppelt het Sinterklaasgilde deze activiteit los van de intocht. Zo zijn er meederdere momenten dat de kids Sinterklaas in het centrum kunnen zien én zijn de bezoekersaantallen in de gemeentetuin waarschijnlijk wat beter verspreid over de middag.

© 2023 - Venray Bloeit
Created by