Het is weer bijna sinterklaastijd. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland en zondag 19 november heeft hij zijn intocht in het centrum van Venray.  

Het thuis van Sinterklaas
Sinterklaas krijgt ook weer een fijn ‘thuis’ in Venray. Je kunt zijn werkplek (vanaf 18 november) bekijken in de etalage van Vivara in de Grote Straat. De komende weken zijn Sinterklaas en zijn pieten in de weekenden geregeld in het centrum van Venray te vinden.

Koopzondag
Op de koopzondag, 26 november, is er een meet en greet met de Sint en zijn pieten op het bordes bij de Schouwburg. En op zaterdag 2 december is het gemeentetuin event met verschillende pietenactiviteiten, dans, spel, zang en nog veel meer. Natuurlijk is er dan ook weer de gelegenheid om Sinterklaas te ontmoeten, want hij loopt daar gezellig rond.  

Sinterklaas in het centrum op 26 november

Tijdens de traditionele koopzondag, 26 november, is het jaarlijkse treffen met de Sint en zijn pieten.

De agenda van de Sint en Pieten

  • 19 november 2023 - Intocht Venray (14:00)
  • 25 november 2023 - Pieten in het dorp (13:00 - 15:00)
  • 26 november 2023 - Pieten in het dorp met Meet en Greet Sint (15:00 - 17:00)
  • 2 december 2023 - Pieten in dorp en Gemeentetuin Event (13:00 - 16:00)

Wil jij Sinterklaas Venray helpen?

Als Sinterklaas Venray zetten we er op in dat alle kinderen in Venray de kans krijgen om met Sinterklaas en zijn pieten het Sinterklaasfeest te beleven. Daarbij kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Je kunt altijd helpen op de activiteitendagen zelf. Daarvoor kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.
Wil je ons steunen met een (kleine) gift, scan dan de QR code hiernaast.

Sinterklaas is blij met alle vormen van hulp, zodat we nog jaren een mooi feest kunnen organiseren voor de Venrayse kinderen.

© 2024 - Venray Bloeit
Created by