Op 2, 3 en 4 juni staat Venray weer in het teken van wandelen!

Je wandelt met het Meerdaags Wandelevenement Venray drie dagen lang afstanden van 10 tot 50km per dag en bent daarin volledig vrij om te kiezen welke afstand of het aantal dagen jou past. Op zondag kun je een afstand kiezen van 5 tot 50km. 

Het Meerdaags Wandelevenement Venray

Een, twee of zelfs drie dagen lang natuurschoon en cultuurhistorie te voet ontdekken?

Wandelen doe je in Venray! In de gemeente Venray komen kunst, cultuur en natuur samen. Het is prima recreëren in het centrum en in de omliggende kerkdorpen waar een rijke geschiedenis en diversiteit aan landschappen wandelend zijn te bewonderen. Sinds 2018 bestaat het Meerdaags Wandelevenement Venray. 

Elke deelnemer bepaalt zelf de dag of dagen om te wandelen, vrijdag, zaterdag en/of zondag. Dus 1, 2 of 3 dagen. Elke dag heb je de keuze uit 6 afstanden en op zondag zelfs 7 afstanden. Elke dag bepaal je zelf de afstand. Dus voor ieder wat wils! Alleen de routes liggen vast en beginnen en eindigen in het centrum van Venray.

Schrijf je in!

De voorinschrijving van het Meerdaags Wandelevenement is geopend! Inschrijven die je heel eenvoudig via de onderstaande knop.

Ik wil mij inschrijven

Twijfel je nog over het aantal dagen of de afstand? Op 2, 3 en 4 juni biedt de organisatie ook de mogelijkheid tot daginschrijving. Daarvoor vind je alles hier

© 2024 - Venray Bloeit
Created by