Cultura Venray lanceert de Culttouren Venray. 

Deze wandelroutes leiden jou als wandelaar langs diverse bezienswaardigheden die de psychiatrie, religie en onderwijs in Venray centraal stellen. Iedere route is ongeveer 3,5 km lang en te wandelen aan de hand van de culttouren wandelgids. Naast de gids is er ook een app waarmee de routes gelopen kunnen worden. Hoe je deze app gebruikt vind je in de gids. 

De pocket-versie van deze gids is te verkrijgen bij de VVV-Venray. Dit is tevens het startpunt voor alle drie de routes. 

Op de pagina van Cultura Venray vind je nog veel meer informatie, kijk hier

Gele route

Culttour Geel brengt je van het centrum naar het Odapark, het museum en de beeldentuin. Via het Kennedyplein en het Keizershof brengen de gele bijtjes je weer terug naar het centrum. 

Groene route

Culttour Groen neemt je via de Engelse Tuin mee naar het Annapark en langs de Lourdesgrot en de gemeentetuin terug naar het centrum. 

Blauwe route

Route Blauw voert via de Paterskerk naar het Servaashof met de belevingstuin en het Museum Psychiatrie om via de Dr. Poelsstraat terug te komen bij de achterkant van de Grote Kerk St. Petrus Banden. Via het Kevin van de Rijdtplantsoen beland je dan uiteindelijk in het Venrays Museum. 

De wandelgids

Download de wandelgids hier zodat je de culttouren kan gaan ontdekken.

Culttouren Venray

© 2024 - Venray Bloeit
Created by