Het maken van een goede keuze voor een school of studie is natuurlijk belangrijk. Het is dan fijn dat er goede scholen in de buurt liggen. Het Raayland biedt alle leerstromen, van Praktijkonderwijs tot VWO+, met de focus op aandacht, verbondenheid en vertrouwen. Ook als je de middelbare school verlaat liggen er in Venray veel kansen. Gilde opleidingen leidt studenten op voor het échte werk. In veel verschillende branches, van mbo niveau 1 tot en met mbo niveau 4, ontwikkelen studenten zich tot specialisten in het vak.

Gewoon goed onderwijs vind je in Venray. Dicht bij, voor het echte werk en vooral van én voor Venray.

Raayland College

Wanneer kinderen klaar zijn op de basisschool breekt een spannende en nieuwe tijd aan. Het is prettig als kinderen in hun eigen gemeente naar school kunnen. Het Raayland College is de middelbare school voor leerlingen uit Venray en omstreken. Raayland College biedt een divers aanbod aan onderwijs waarbij de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Iedereen is anders en heeft eigen talenten, interesses en capaciteiten. De samenwerking tussen leerlingen, ouders, medewerkers van de school en externe relaties, is voor Raayland College een belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Bij Raayland kunnen leerlingen terecht voor alle leerstromen van Praktijkonderwijs t/m VWO +. De school gelooft in leren vanuit aandacht, vertrouwen en verbondenheid. Met een sterk mentoraat en oog voor de zorgvraag van leerlingen is het goed en prettig leren op het Raayland.

Met een locatie midden in het hart van de gemeente Venray, is Raayland altijd dicht bij, letterlijk en figuurlijk.

Raayland College

Kom kennismaken

Zit jij in groep 7 of 8? Dan staat de overstap naar de brugklas bijna voor de deur.
Het Raayland College is een fijne school waar jij centraal staat. Je bent welkom! We zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt en jezelf kunt zijn. Het Raayland organiseert verschillende leuke en leerzame activiteiten. Kom jij een kijkje nemen?

Gilde Opleidingen

Jij wordt bij Gilde Opleidingen opgeleid voor het echte werk. Van het beveiligen van een grootschalig evenement tot het bakken van honderden broden op een dag en van de reparaties aan een bedrijfsauto tot de entertainment op een camping in Zuid-Spanje. Werk dat ons leven leuker, veiliger, makkelijker of beter maakt. Onze opleidingen staan dicht bij de realiteit, waardoor theorie en praktijk moeiteloos in elkaar overgaan. Wij geloven in het echte werk. Wat je bij ons leert, kun je direct toepassen in de praktijk.

Tijdens je opleiding, maar vooral erna. Nu en in de toekomst dus. Die liefde voor het vak delen we graag met jou. Echt. Vanuit het hart, met hoofd en handen. Al 25 jaar zijn wij dé mbo-opleiders in Midden- en Noord-Limburg. Maar we zijn geen onpersoonlijke grootmacht. Wij geloven juist in aandacht voor het individu. Voor jou, dus. Wij kennen onze studenten bij naam en missen ze als ze er een dagje niet zijn. Op die manier voelen onze opleidingen kleinschalig aan, maar zijn ze wel groots in daadkracht.

Op de Henri Dunantstraat ligt de enige vestiging van Gilde Opleidingen in Venray, het rode gebouw vlak voor het station in Oostrum dat je niet kunt missen. Op deze locatie van Gilde Opleidingen vind je een aantal vakscholen waar je opleidingen kunt volgen, namelijk: Gilde ICT College, Gilde Retail & Business Academy, Gilde School voor Pedagogiek, Gilde Sociale Studies en Gilde Zorgcollege. Verschillende opleidingen zijn zowel in BOL als BBL te volgen. Het verschil? Bij een BOL-opleiding wissel je periodes school af met periodes van stage waar je de geleerde theorie kan toepassen in het werkveld. Als je een BBL-opleiding volgt, dan heb je een arbeidsovereenkomst met een leerbedrijf én ga je daarnaast 1 of 2 dagen in de week naar school.

Gilde Opleidingen

Kom kennismaken

Het Gilde organiseert gedurende het schooljaar verschillende activiteiten voor de verschillende opleidingen. Een volledig overzicht van alle activiteiten vind je via de onderstaande knop.

Events @ Gilde Opleidingen

© 2024 - Venray Bloeit
Created by