Kosteloze ondersteuning voor de innovatieve ondernemer met ambitie in winkelgebieden

Ben je ondernemer en wil je starten in het centrumgebied van Venray? Dan komen er vast allerlei vragen op je af. Van ondernemingsplan tot geschikte locatie, van huurvoorwaarden tot financiering en vergunningen. Om ondernemers te begeleiden bij alle deze stappen, werkt de gemeente Venray samen met Stichting Streetwise. Daarnaast heeft de gemeente ook verschillende stimuleringsmaatregelen voor centrumondernemers. 

Streetwise ondersteunt ondernemers met ambitie
Ben jij een gevestigde ondernemer in Venray, dan kun je kosteloos bij Streetwise terecht voor ondersteuning. Streetwise is een extra service van Gemeente Venray om ondernemers in het winkelgebied zo optimaal mogelijk te faciliteren bij uitbreidingsplannen, verhuizing, verplaatsing of innovatievraagstukken.

Financiering
Wil je verplaatsen, uitbreiden, verhuizen of innoveren? Dan wil Streetwise jou daarbij graag ondersteunen. Streetwise werk samen met financiers, investeerders en innovatiefondsen. Een financieringsaanvraag met ondersteuning van Streetwise biedt een extra garantie voor een geslaagd financieringstraject.


Innovatief nieuw concept of mengformule
Wil je buiten de lijntjes kleuren en een nieuw concept (of mengformule) ontwikkelen?
Ook dan ben je bij Streetwise aan het juiste adres. Wij doorlopen het complete vergunningentraject 
met jou en zorgen er samen met Gemeente Venray voor dat jouw concept kan landen.


Onderneming starten?
Wil je een onderneming straten in het winkelgebied? Dan biedt Streetwise jouw een volledig traject om succesvol te kunnen starten. Ruim 500 ondernemingen en honderden ondernemers gingen je voor. Samen met Streetwise doorloop je de stappen, van ondernemersplan, financieel plan, financiering, locatie, vergunningen tot aan de feestelijke opening. 


Streetwise NXT
Na het succesvol afronden van begeleidingstraject van Streetwise wordt je opgenomen binnen het Streetwise NXT netwerk (honderden gelijkgestemde innovatieve ondernemers in dezelfde fase van ontwikkeling). 


Je kunt je bij Streetwise melden via:

Streetwise website


Extra ondersteuning door de gemeente

De gemeente Venray neemt de kosten van de begeleiding door Streetwise geheel voor haar rekening. Naast begeleiding door Streetwise, biedt de gemeente ook financiële ondersteuning voor ondernemers. Zo is maximaal € 10.000 beschikbaar voor ondernemers in de retail of horeca, die hun zaak van buiten naar binnen het hoofdwinkelgebied willen verplaatsen. Ook voor ondernemers in deze branches, die met een nieuw concept willen starten binnen het hoofdwinkelgebied, is wellicht financiële ondersteuning mogelijk. Tenslotte kan de gemeente financiële support bieden bij de verbouwing van leeggekomen winkel/horecapanden naar woningen.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de website van de gemeente.

Gemeente Venray

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met de accountmanager bedrijven van de gemeente Venray via tel. 06 – 20 01 22 07 of stuur een mail naar hans.beterams@Venray.nl 

© 2023 - Venray Bloeit
Created by