Raayland College start met Agora onderwijs. Deze vorm van onderwijs vorm draait om de eigen leerroute van leerlingen en stelt talenten en ambities centraal. Leren doe je vanuit leervragen, oftewel challenges. De Agora klas werkt als een leercommunity waar je elkaar ontmoet en waar je van én met elkaar leert. Docenten worden coaches genoemd. De coach stimuleert, stuurt, inspireert, helpt bij analyseren, adviseert en geeft leerlingen feedback.

Wil je meer weten over Agora onderwijs? 

Bezoek website

De eerste in de regio

Raayland College is de eerste school hier in de regio die volgens de agora-filosofie gaat werken. Met Agora onderwijs wordt de wens van ouders, voor een flexibelere manier van leren, volbracht. Vanaf september kan je hier deze vorm van leren volgen. Inschrijven kan tot en met 12 maart.

Wereldwijzer op het Raayland College!

Wanneer kinderen klaar zijn op de basisschool breekt een spannende en nieuwe tijd aan. Het is prettig als kinderen in hun eigen gemeente naar school kunnen. Het Raayland College is de middelbare school voor leerlingen uit Venray en omstreken. Raayland College biedt een divers aanbod aan onderwijs waarbij de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Iedereen is anders en heeft eigen interesses en capaciteiten. De samenwerking tussen leerlingen, ouders, medewerkers van de school en externe relaties, is voor Raayland College een belangrijke voorwaarde om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Raayland College

© 2024 - Venray Bloeit
Created by