Fotografie workshop door Jan Linskens

Zaterdag 23 oktober 2021
  • secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl

IVN Geysteren-Venray organiseert op 23 oktober een fotografieworkshop door Jan Linskens. Deze workshop start om 8:00 uur (tot 12:00 uur) bij de Alde Schol, Dorpstraat 15 in Geijsteren. Kosten bedragen € 30,- (leden IVN Geysteren-Venray €25,-).

Het aantal deelnemers is beperkt tot max 10, daarom is aanmelden viasecretariaat@ivn-geysteren-venray.nl verplicht. Vermeld in het onderwerp ‘aanmelding fotoworkshop’ en in de mail naam, email en telefoonnummer van de deelnemer(s). De aanmelding is pas definitief als het cursusgeld is overgemaakt op rekening NL36RABO 0156320339 tnv IVN-Geysteren-Venray ovv fotoworkshop 2021.

De workshop begint met ontvangst en het voorstellen van de cursisten aan de hand van een eigen foto. Na een korte theorie door Jan Linskens, gaan de cursisten het veld in (in de bossen van Landgoed Geijsteren) om het geleerde in de praktijk te brengen. De workshop eindigt met een fotobespreking

Linskens is een fotograaf met een grote passie voor de natuur. Hij legt graag de natuur vast op de foto en daarbij zijn vooral landschaps- en macrofotografie zijn favoriet. Dus hij maakt weidse beelden, krachtig, dramatisch. Maar met evenveel overgave stort hij zich in de kleine, zelfs de kleinste onderdelen ervan. Hij fotografeert veel in Nederland, waarbij de Nationaal Parken de Maasduinen en de Groote Peel zijn favorieten zijn.

 

Terug naar overzicht
Fotografie workshop door Jan Linskens
© 2021 - Venray Bloeit
Created by