Fietsdag

Zondag 11 oktober 2020
  • Witte Hoeve
  • Gasstraat 5
  • 5801 CT
  • Venray
  • www.venraytickets.nl

De organisatie van de Fietsvierdaagse Venray organiseert op 11 oktober 2020 een eendaagse fietstocht met aansluitend een nazit met livemuziek en loterij.

 

Dit jaar was het niet mogelijk om in juli de fietsvierdaagse te houden. Veel deelnemers hebben dit jaarlijkse evenement gemist. Niet alleen het fietsen maar ook de gezelligheid tijdens het fietsen, maar ook achteraf tijdens de nazit. Als alternatief wordt er dit jaar een eendaags evenement georganiseerd in de sfeer van de fietsvierdaagse. De naam van deze fietsdag is “Tocht van de Vallende Bladeren”.

De deelnemers kunnen kiezen uit de vertrouwde afstanden van 30, 45 en 60 kilometer. De start en finish is in de Witte Hoeve in Venray. U kunt vanaf 10.00 uur vertrekken. Zoals gebruikelijk krijgt U een routebeschrijving en worden de routes met pijlen aangegeven.

Na de fietstocht is er een gezellig samenzijn tot 18.00 uur in de Witte Hoeve waar kunt U genieten van o.a. een optreden van de Vrolijke Notenkrakers. En natuurlijk is er een loterij.

We gebruiken alle zalen, en de tafels en stoelen worden op een corona veilige afstand van elkaar gezet. Er zijn voor deze nazit maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar. Vol is vol. Uiteraard kunt u sowieso aan de fietstocht zelf meedoen, daar is geen maximum aan verbonden. Mocht u niet deel kunnen nemen aan de nazit in de Witte Hoeve dan kunt u natuurlijk altijd onder het genot van b.v. een kopje koffie nakaarten elders in het centrum van Venray. De plaatselijke horeca zal u zeker met open armen ontvangen.

Meer informatie Terug naar overzicht
Fietsdag
© 2020 - Venray Bloeit
Created by