De Lente Challenge

De Lente Challenge

Zondag 1 mei 2022 t/m Dinsdag 31 mei 2022
  • info@friendsofwalking.com

Vorige maand hebben wij de handtekening gezet onder het samenwerkingscontract tussen Meerdaags Wandelevenement Venray, Friends of Walking (FOW) en Medzorg Nederland B.V.

Deze maand kunnen wij onze eerste gezamenlijke actie presenteren: Friends of Walking organiseert in samenwerking met Meerdaags Wandelevenement Venray de Lente Challenge. Deze Challenge loopt van 1 tot en met 31 mei 2022 met als doel om in deze periode 310 km te wandelen. Je kunt zelf bepalen waar je deze kilometers gaat lopen, dus dat kan gewoon in je eigen gemeente of bijvoorbeeld in het buitenland zijn. De keuze is aan jullie. Over het doorgeven van het aantal kilometers ontvang je t.z.t. nadere informatie.

De deelnamekosten zijn € 9,95 en als beloning voor het uitlopen van deze challenge ontvang je een unieke medaille. Meerdaags Wandelevenement Venray verloot 3 startbewijzen voor de 3e editie die van 3 t/m 5 juni (Pinsterweekend) zal gaan plaatsvinden. Om kans te maken op deze gratis startbewijzen plaats je een unieke lentefoto op de Facebookpagina van Friends of Walking of het Meerdaags Wandelevenement Venray, onder vermelding van #Lente Challenge. De winnaars worden op 22 mei 2022 bekend gemaakt.

Ga je deze uitdaging aan? Zo ja, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@friendsofwalking.com. Hier kun je ook terecht voor eventuele vragen.

Let op: Vol = vol.

Friends of Walking

Meerdaags Wandelevenement Venray

Terug naar overzicht
© 2022 - Venray Bloeit
Created by