Boottocht over de Maas

Boottocht over de Maas

Zondag 9 januari 2022
  • Jachthaven Wanssum
  • Geijsterseweg 8
  • 5861BL
  • Wanssum
  • info@ivn-geysteren-venray.nl

IVN Geysteren-Venray begint 2022 geheel volgens traditie met de jaarlijkse (vogel)boottocht. Het is een leuke activiteit voor zowel fervente vogelliefhebbers, als voor mensen die een gezellige zondagochtend op de Maas willen beleven. Boven op het dek zijn de enthousiaste vogelaars te vinden, trappelende van de kou, met hun kijkers in de aanslag om geen vogel te missen. Benedendeks, in de aangename warmte en voorzien van een lekker drankje, genieten de overige passagiers gezellig kletsend van het mooie winterse Maaslandschap. Mis de boot niet en meldt u snel aan. Tot ziens op de Filia Mosae!

De boot vertrekt klokslag 10:00 uur uit de haven van Wanssum richting Vierlingsbeek en Sambeek. U kunt inschepen vanaf 9:30 uur vanaf de parkeerplaats achter de Jumbo, Burg. De Weichshavenstraat 1 in Wanssum. We verwachten rond 12:30 uur weer terug te zijn in Wanssum.

Aanmelden via info@ivn-geysteren-venray.nl ovv ‘boottocht IVN’. De kosten bedragen € 12,00 voor volwassenen en € 9 voor kinderen tot 12 jaar (kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis mee), De aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer NL36RABO 0156 320 339 o.v.v. Boottocht IVN.

Terug naar overzicht
© 2021 - Venray Bloeit
Created by