Moordmysterie Kermis Sinksen

Moordmysterie Kermis Sinksen

Maandag 11 april 2022
  • Artiest, Schouwburgplein Venray

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je wel eens de Moord in De Artiest - Kermis Sinksen op kunnen lossen op maandag 11 april in theatercafé De Artiest. 

Een populair concept in ons theatercafé. Probeer met een team van minimaal twee en maximaal zes personen erachter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één, aan tafel mét borrelhapjes. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

Het verhaal
Er is een moord gepleegd op de kermisbaas van kermis Sinksen, Ron Nicolicci. Ron is 47 jaar geworden. Kermis Sinksen is één van de vele kermissen die door Nederland reist. Kermis Sinksen is een kermis die al vele generaties lang onder leiding staat van de Nicolicci -familie. De kermis heeft een lange tijd een slechte reputatie gehad, dit kwam vooral door de hoeveelheid drank die er werd gedronken, waardoor er veel vechtpartijen plaatsvonden en agressie ontstond...

Terug naar overzicht
© 2021 - Venray Bloeit
Created by