De Fransse Eijkel

Zaterdag 11 september 2021
  • Schouwburg Venray | Bolzaal

Subtropique van De Fransse Eijkel is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Op zaterdag 11 september zijn ze te zien in de Venrayse schouwburg. 

Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, oftewel De Fransse Eijkel, ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zowel hun spetterende debuut, waarmee ze het Rabo Talenten Concours wonnen, áls hun tweede programma Subtropique werden door pers en publiek laaiend enthousiast ontvangen. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de reprise van hun tweede voorstelling.

Terug naar overzicht
De Fransse Eijkel
© 2021 - Venray Bloeit
Created by