Peppa Pig | 2+

Woensdag 5 januari 2022
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Ga je met Peppa Pig mee op deze supergezellig reis? Op woensdag 5 januari komt Peppa Pig naar de Venrayse Schouwburg. Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, komt naar Schouwburg Venray voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling.

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! 

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical 'Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand' hét meest feestelijke uitstapje van het jaar. Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Terug naar overzicht
Peppa Pig | 2+
© 2021 - Venray Bloeit
Created by