Tribute to André Hazes

Zaterdag 4 december 2021
  • Zaal Zeven, Venray

Fans van het Nederlandse lied opgelet! Noteer snel zaterdag 4 december 2021 in je agenda, want het concert Tribute to André Hazes door ‘Een Avond met H6’ mag je niet missen! Dit wordt een ultiem meezingfestijn waarbij uiteraard alle grote hits van deze legende voorbij zullen komen. Kom naar Zaal Zeven en ga terug in de tijd met de Ultieme Hazes show!

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. In 2003 gaf de volkszanger zijn een na laatste concert in de Amsterdam Arena. Dit concert zal herinnerd worden als een van zijn meest indrukwekkende. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Ik leef m’n leven’, ‘Bloed zweet en tranen’ en al die andere prachtsongs.

Als eerbetoon aan Hazes neemt 17 jaar na dato een dertiental Nederlandse topmuzikanten (o.a. uit het begeleidingsorkest van Guus Meeuwis en de Hazes-band zelf) u mee terug in de tijd. Onder de naam EEN AVOND MET H6 brengen zij onder aanvoering van een fantastische zanger, wiens indrukwekkend stemgeluid en timbre ongelofelijk dicht in de buurt komen bij dat van Hazes zelf, nog één keer dit fameuze concert voor het voetlicht. Een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, te janken en vooral om te genieten!

Terug naar overzicht
Tribute to André Hazes
© 2021 - Venray Bloeit
Created by