Chris Verlaan

Donderdag 30 september 2021
  • Schouwburg Venray | Bolzaal

Op donderdag 30 september ontvangt Schouwburg Venray de Cameretten winnaar Chris Verlaan. Origineel én traditioneel met liedjes en korte verhalen. Chris Verlaan is data-analist, woonachtig in Almere en heeft autisme. 'Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist', zong Chris, waarop zowel de jury als het publiek van Cameretten hem tot winnaar kroonde.

"Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme," aldus de Volkskrant. 

Het afgelopen jaar was voor Chris heerlijk overzichtelijk. Alle beperkingen gaven hem rust, zijn werkzaamheden bij de GGD boden nieuwe inzichten en hij had minder last van zijn autisme. Oftewel; een jaar om nooit te vergeten. Chris gaat het nog missen. Na maanden lockdown dringt het opeens tot Chris door dat hij zich echt weer onder het theaterpubliek moet gaan begeven. We hopen er het beste van. In 'Man in de maak' neemt Chris je mee in zijn wonderlijke wereld. 

Terug naar overzicht
Chris Verlaan
© 2021 - Venray Bloeit
Created by