Lezing Michael Berg

Woensdag 23 juni 2021
  • BiblioNu, Venray

Woensdag 23 juni van 19.30 tot 21.00 uur verzorgt thrillerauteur en Gouden Strop-winnaar Michael Berg een lezing in de bibliotheek Venray.

Michael Berg (Heerlen, 1956) mag met recht een duizendpoot worden genoemd. Hij was zanger, componist en werkte bijna 25 jaar als programmamaker voor de publieke omroep. In 2004 stopte hij met werken, verkocht zijn huis en verhuisde naar Frankrijk om daar thrillers te gaan schrijven. Met succes. In 2013 won hij de Gouden Strop voor ‘Nacht in Parijs’. Van het boek verscheen onlangs een Engelse vertaling. Met ‘Het meisje op de weg’ en ‘Broertje’ bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort; beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop.

Nieuwe thriller
‘De vermissing’ is de tiende thriller van Berg en betekent de terugkeer van Chantal Zwart, de journaliste die de hoofdrol speelde in ‘Nacht in Parijs.’ In ‘De vermissing’ wordt Chantal Zwart geconfronteerd met de vermissing van Ella Drukker, een oud-klasgenote van de middelbare school. Van Ella is al tien jaar niets vernomen, behalve dat ze haar ouders met verjaardagen en feestdagen altijd een kaart stuurt. Wanneer aan de stroom kaarten plots een einde komt en de politie niets onderneemt, smeken de ouders Chantal om hun dochter terug te vinden. Chantals zoektocht begint in Parijs. En iemand, die niet wil dat Ella gevonden wordt, volgt Chantal.

Aanmelden
Via de activiteitenbutton op biblionu.nl kun je inschrijven voor de lezing. Toegang € 6,- voor leden en € 7,50 voor niet-leden. De bibliotheek is gevestigd op de Merseloseweg 59 in Venray. De Covid-19 maatregelen worden in acht genomen.

Terug naar overzicht
Lezing Michael Berg
© 2021 - Venray Bloeit
Created by