Jack Poels

Woensdag 30 juni 2021
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Kom op woensdag 30 juni naar de Venrayse Schouwburg voor de akoestische luisterliedjes van Jack Poels! 

Het tweede solo-album van Jack Poels is uit! Ter ondersteuning hiervan komt Jack Poels naar Schouwburg Venray met het luisterconcert 'II'. Jack wordt live bijgestaan door Jan Hendriks van Doe maar en Bart Jan Baartmans. 

"We gaan samen wandelen door het dorp, door de verwondering, de schemering, de verandering." Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal

Zijn debuut solo-album 'Blauwe Vear' presenteerde hij vorig jaar en met succes... Het album werd zeer positief onthaald door de pers. Zo noemde OOR het album "wonderschoon" en volgens het AD is het "een warme kruik in koude dagen".

Nu is het alweer tijd voor nieuwe muziek. De solosingle 'Straks' gaat over een wandeling door de invallende duisternis. Waarin de hoofdpersoon zich voorstelt dat er net zoveel sterrenstelsels zijn als dat er op aarde mensen rondlopen. "Iedereen heeft zijn eigen sterrenstelsel, waarin hij of zij zijn eigen hoofdrol speelt. Een troostende gedachte rondom de donkere dagen." 

De show van 19.00u is alleen toegankelijk voor 'Vrienden van de Schouwburg'. 

Terug naar overzicht
Jack Poels
© 2021 - Venray Bloeit
Created by