Selfiemuseum APP!E

Vrijdag 11 december 2020
  • Voormalig AH-pand, Schouwburgplein, Venray

Vrijdag 11 december hoef je niet meer ver te reizen voor een bezoek aan (selfie)museum ‘The Upside Down’ of ‘WONDR’ in Amsterdam, maar blijf je gewoon lekker in Venray. Pop-up selfiemuseum APP!E is een uniek stukje fotogeniek Venray in het oude Albert Heijn pand in hartje centrum. Voel je weer even kind en ontdek een aantal kleurrijke, creatieve speelruimtes!

APP!E bestaat uit vijf totaal verschillende kamers die zich perfect lenen voor het maken van originele selfies. Kinderen en jongeren t/m 21 jaar mogen gratis naar binnen en vanaf 22 jaar betaal je een entree van €5,-. Het ingezamelde geld wordt met terugwerkende kracht weer gebruikt voor de realisatie van het project. Uniek aan dit pop-up selfiemuseum is de inhoudelijke verdiepingsslag. 

Het Pop-up selfiemuseum is van vrijdag 27 november t/m zondag 13 december geopend in het weekend. Op vrijdag van 17.00u t/m 21.00u, op zaterdag van 12.00u t/m 16.00u en op zondag van 11.00u t/m 15.00u. De organisatie hanteert de RIVM-richtlijnen èn een mondkapje is bij verplaatsing door het gebouw verplicht.

Terug naar overzicht
Selfiemuseum APP!E
© 2020 - Venray Bloeit
Created by