Lachen op eigen risico

Zaterdag 7 november 2020
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

'Lachen op eigen risico' brengt drie hilarische heren op zaterdag 7 november naar Schouwburg Venray zodat jij een avond kei hard kan lachen. Berry Knapen en Dirk Kouwenberg, beiden tonpraatkampioenen, trakteren je op een van de beste buuts. De gehele avond rijgt comedian Sem van den Borne aan elkaar. Maak je klaar voor een Brabantse show pur sang met absurde typetjes, woordgrappen, rake oneliners en tranen over je wangen. 

Berry Knapen
'Koning Berry' won maar liefst 11 keer het Zuid-Nederlandse kampioenschap tonpraten, daarnaast is hij achtvoudig Brabants kampioen. Berry weet dus wel hoe hij een zaal moet betoveren met zijn tomeloze energie, absurdistische personages, beeldende verhalen en ijzersterke grappen.

Dirk Kouwenberg
De plek voor de Koning is vergeven, dus dan maakt Dirk dat zeker de kroonprins! Hij wist al op jonge leeftijd naam te maken in de tonpraterswereld en werd afgelopen jaar bekroond met het winnen van Brabants Kampioenschappen. Dirk geeft je deze avond scherpe humor, supersnelle woordgrappen en heerlijke interactie. Een buutact van wereldniveau.

Sem van den Borne
Deze Brabantse comedian is een gastheer waarbij je je thuis voelt en lekker achterover leunt. Naast zijn bekendheid als MC voor 'Toppers uit de ton', speelt Sem regelmatig in het theater. Hij tourde met Berry Knapen en Boy Jansen in 'Verrekes Lache!' en had vorig jaar succes met zijn soloshow ''t Vliegt voorbij'!

Terug naar overzicht
Lachen op eigen risico
© 2020 - Venray Bloeit
Created by