Og3ne

Dinsdag 8 juni 2021
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Op dinsdag 8 juni verwelkomt Schouwburg Venray Og3ne. In de periode dat OG3ne thuiszat in verband met het coronavirus gebeurde er iets unieks. Amy behoort tot de risicogroep en daarom zaten de drie meiden geschieden van elkaar in zelfgekozen thuisisolatie. Toch vonden ze een manier om samen te zingen, los van elkaar.

Het resultaat van hun 'Home Isolation video’s' ging viral op alle social platforms. Miljoenen mensen volgden de verrichtingen van OG3NE in coronatijd en wereldwijd werd het niveau van hun meerstemmige samenzang geroemd. Ook beroemde bandleden van Queen, Simon and Garfunkel en Earth Wind & Fire reageerden lovend.

Alle 'Home Isolation-video’s' behalen miljoenen streams en de drie EP’s met steeds vijf nummers behaalden ieder binnen enkele dagen de nummer 1 positie van de albumlijst. Daarnaast was OG3NE de eerste met een pay-per-view streamconcert. In totaal gaven zij drie succesvolle 'Home Isolation Concerts' vanuit een 'corona proof-studio'.

Na lange tijd dan eindelijk weer in het theater te bewonderen… de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley met hun eigen live band met de SWEET HARMONY TOUR. Geniet van live van het getalenteerde OGENE in Venray!

Terug naar overzicht
Og3ne
© 2021 - Venray Bloeit
Created by