Johan Goossens | Try-out

Johan Goossens | Try-out

Woensdag 8 juni 2022
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Op woensdag 8 juni verwelkomt Schouwburg Venray Johan Goossens. Terug met een ijzersterk cabaret na zijn 'WIDM' avontuur. 

Leeftijd is slechts een getal en je bent nooit te oud om te leren. Maar als je na een dik jaar binnenzitten nog steeds geen barré-akkoorden kent, geen woord Portugees hebt geleerd en Oorlog en Vrede niet hebt gelezen, gaat het er dan ooit nog van komen in dit leven? 

Jong als hij zich voelt, zou je niet zeggen dat Johan inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘Hèhè..’ Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat jij je eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet in Schouwburg Venray.

Terug naar overzicht
© 2022 - Venray Bloeit
Created by