Popronde Pre-party

Zondag 8 november 2020
  • Schouwburg Venray | Rabozaal
Popronde gaat toch op tour dit najaar! Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia en Theaters in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt. Op zondag 8 november strijkt het festival neer in de Rabozaal van Schouwburg Venray met drie acts uit de Popronde selectie van 2020. Wegens de maatregelen omtrent het coronavirus is de reguliere editie van het festival verplaatst naar begin 2021. In de poppodia is 1,5 meter afstand houden wel mogelijk, wat het een uitgelezen kans maakt om toch alle geselecteerde acts tenminste een keer op het podium te krijgen dit najaar!

Alison Jutta | synthpop
Alison Jutta is een singer-songwriter afkomstig uit Antwerpen (BE). Met haar warme stemgeluid wikkelt ze je in een deken van dikke baslijnen en elegante melodieën. Geïnspireerd door artiesten als Haim, Maggie Rogers en Solange combineert ze meeslepende en soulvolle synthpop waarmee ze je haar verhalen en dagdromen vertelt.

FOSS | indie/pop
FOSS maakt mysterieuze muziek, waarbij gitaarlijnen en synthesizers samenkomen tot eclectische indie-pop. De formatie is ontstaan in IJsland, maar werkt alles DIY-stijl uit in thuisstad Utrecht. In synergie creëren de vijf vrienden een gelaagdheid in de muziek, waarbij het live-aspect een nieuwe dimensie aan het geheel weet toe te voegen.

Evva | trip-hop/pop
Evva is een Utrechts/Zwols project van Emma Poppink en Folkert Hofstra. De onaardse toon van hun repertoire doet denken aan de chill-out muziek van Air uit de jaren negentig, de stemmigheid van Massive Attack’s trip-hop en de synthesizer electronica van Boards Of Canada. Overige inspiraties zijn Tool en Talk Talk.
Terug naar overzicht
Popronde Pre-party
© 2020 - Venray Bloeit
Created by