Cor Bakker & Jeffrey Schenk | Mooie liedjes

Zondag 6 september 2020
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Jeffrey Schenk en Cor Bakker geven al ruim 10 jaar shows. Ze zijn nu samen terug in het theater en komen op zondag 6 september naar Schouwburg Venray! Jeffrey en Cor gaan terug naar de basis van de muziek: de melodie en de tekst. Je hoort in deze voorstelling de allermooiste Nederlandstalige liedjes en ze vertellen naast de liedjes leuke anekdotes over hun leven in de muziek.

Jeffrey is o.a. bekend als finalist van het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, de voorprogramma’s van Rene Froger in de Amsterdam ArenA en hij maakt voor Facebook en Youtube het programma ‘De Tourmanager’, waarin hij met BN’ers door het land rijdt.

Cor speelde met de grootste artiesten ter wereld, zoals Lionel Richie, Oleta Adams en Shirley Bassey. In Nederland is hij natuurlijk vooral bekend als pianist van o.a. Paul de Leeuw en Karin Bloemen.

Het overbrengen van een verhaal in muziekvorm, en het publiek daarmee raken, is het allermooiste wat er is, aldus Jeffrey en Cor. Een voorstelling voor de echte muziekliefhebber.

Terug naar overzicht
Cor Bakker & Jeffrey Schenk | Mooie liedjes
© 2020 - Venray Bloeit
Created by