Punthoofden bij autisme

Donderdag 8 april 2021
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

Is jouw leerling, cliënt of kind met autisme snel overprikkeld? Leidt iets kleins makkelijk tot een uitbarsting of kruipt hij/zij juist in zijn/haar schulp? Deze vragen komen aan bod in de lezing 'Punthoofden bij autisme' op donderdag 8 april in de Schouwburg in Venray. Na de lezing ‘Punthoofden bij autisme’ weet je hoe dat komt en vooral wat je kunt doen. Leer mappen sluiten en voorkom een vol hoofd en overprikkeling. Daarmee geef je degene met autisme weer grip op zijn/haar gedrag en emoties, en breng je rust voor iedereen.

"Wat kunnen we veel doen om een punthoofd te voorkomen! Deze lezing geeft me inzichten en houvast voor de toekomst."

Herkenbaar voor iedereen die dagelijks te maken heeft met autisme. Of het nu op school is, in de zorg, op het werk of thuis, en ongeacht de leeftijd of het niveau van degene met autisme: je zult de talloze voorbeelden direct kunnen linken aan je eigen praktijk.

Je krijgt gegarandeerd meer inzicht in autisme en de oorzaken van gedrag en gaat naar huis met praktische tips voor de aanpak. Heb je zelf autisme? Dan zul je na deze lezing beter begrijpen hoe je een vol hoofd eerder herkent en hoe anderen jou kunnen ondersteunen.

Een lezing van Geef me de 5, gegeven door Colette de Bruin en dr. Fabiënne Naber.

Terug naar overzicht
Punthoofden bij autisme
© 2020 - Venray Bloeit
Created by