Zomershow | Steven Kazàn & Jamie

Woensdag 15 juli 2020
  • Schouwburg Venray

Vanaf 15 juli tot en met 19 juli verwelkomt Schouwburg Venray Steven Kazàn en Jamie. Steven Kazàn en Jamie behaalde groot online succes met 'Corona TV'. Het populaire duo komt daarom deze theaterzomer met de live versie van 'Corona TV' maar liefst 10 keer naar Schouwburg Venray. Je kan een bizzarre show vol droge humor, interactie en magie verwachten... Entertainment waar je blij van wordt!

'Een glimlach en een goed gevoel blijft toch heel belangrijk in deze onzekere tijden', vertelt Steven Kazàn. 

De video's van 'Corona TV' gaan over Steven die de werkloze goochelaar speelt die elke dag thuis een trucje doet en Jamie is zijn vrouw die daar helemaal gek van wordt. De video’s trekken miljoenen kijkers en de reacties zijn overweldigend leuk. Daarom besloot het duo om met een live versie te komen, naar Schouwburg Venray! 

De zomershow is een combinatie van Stevens ‘normale’ theatershow én heel veel nieuwe sketches met het heerlijk ongemakkelijke gevoel van Corona TV. Interactie is natuurlijk een onmisbaar onderdeel van de show, maar uiteraard netjes volgens de richtlijnen van het RIVM. Een vishengel gebruiken om een pakje kaarten aan iemand te geven... het kan zomaar!

Terug naar overzicht
Zomershow | Steven Kazàn & Jamie
© 2020 - Venray Bloeit
Created by