A Tribute to Queen

Zaterdag 27 november 2021
  • Schouwburg Venray | Rabozaal

De muziek van de wereldberoemde rockband Queen met leadzanger Freddie Mercury behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Queen heeft talloze hits die je van begin tot eind meezingt. MMSK St. Petrus' Banden, onder leiding van dirigent Joop Derks, presenteert op zaterdag 27 november opnieuw een wervelende muzikale multimedia show die je niet wilt missen! Laat je verrassen en geniet, samen met speciale gasten als Thijs Roseboom, Helen Nillesen en het Venrays Rockkoor. MMSK St. Petrus' Banden wordt bijgestaan door de 20 mannen van het Venrays Rockkoor, dat onder leiding staat van muzikaal leider Ad Welten.  

Thijs Roseboom die beter bekend is als 'De Zingende Politieman' heeft een centrale rol in het concert. Thijs heeft deelgenomen aan diverse tv-shows zoals 'We Want More' en 'Idols'. In april 2020 ging hij viral met een video waarin hij in zijn dienstauto een nummer van Queen zong. 

Helen Nillesen kent geen podiumvrees. Het muzikale bloed begon al jong te stromen. Wij kennen haar in Venray vooral als zangeres van Fezz, maar zij heeft ook in andere samenstellingen al op tal van podia gestaan. 

mogelijk! 

Terug naar overzicht
A Tribute to Queen
© 2021 - Venray Bloeit
Created by