Lammetjesdagen 2020

Zaterdag 20 maart 2021 t/m Zondag 21 maart 2021
  • Deurneseweg 168, Ysselsteyn

Op zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021 organiseert Peelkudde Schaapsdrift wederom de Lammetjesdagen voor jong en oud. Ze organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn. De vorige twee edities waren een groot succes, vandaar dat de organisatie heeft gekozen voor een derde editie.

Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes. Ook organiseren ze demo’s schapen drijven met border collies. Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Een goochelaar, mandenvlechter en het IVN zijn aanwezig. Er zijn verschillende marktkraampjes, zoals Aloë Vera, Energetix, wolartikelen, schapen,- en honden artikelen en pastel schilderwerk. Dus, activiteiten en bekijks genoeg. Trek daarom dan ook niet je beste kleding aan!

De organisatie zorgt ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken. Mocht het weer niet helemaal naar wens zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen ze voor voldoende activiteiten onder dak! 

Terug naar overzicht
Lammetjesdagen 2020
© 2021 - Venray Bloeit
Created by